Auburn Mountainview High School

PLC Day Bell Schedule Mondays October - May 2019-2020 School Year Five-Minute Passing Time

PLC Time	7:40 - 8:40	60 min.
WAC Time	8:40 - 9:10	30 min.
First Period	9:10 - 9:56	46 min.
Second Period	10:01 - 10:47	46 min.
Third Period	10:52 - 11:38	46 min.
Fourth Period and Lunch		3
<u>First Lunch</u> 11:38 – 12:12	<u>In Class</u> 12:12 - 12:58	46 min.
<u>Second Lunch</u> 12:29 - 1:00	<u>In Class</u> 11:43 - 12:29	46 min.
Fifth Period	1:03 - 1:49	46 min.
Sixth Period	1:54 - 2:40	46 min.
Bus Passing	2:40 - 2:46	6 min.
WAC Time	2:40 - 3:10	30 min.
Seventh Period (Mon, Tues, Wed)	2:50 - 3:10	6 hrs/wk

Please note:

- Bus transportation will coincide with 1 hour late arrival
- Breakfast time 8:40 9:05 a.m.

PLC Dates

September 30

October 14, 21, 28	February 3, 10, 24
November 4, 18	March 2, 16, 23, 30
December 2, 9, 16	April 13, 20, 27
January 6, 13, 27	May 11, 18